TwitterFacebookLinkedIn

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Je wil liever niet achteraf verrast worden door de kleine lettertjes van een bedrijf. Zwerfbus gebruikt daarom duidelijke en heldere voorwaarden. Hieronder lees je in het kort de belangrijkste voorwaarden die Zwerfbus hanteert.
  • Bij weekhuur kun je de camper ophalen op zaterdag vanaf 16h00 (indeling door Zwerfbus). Zaterdag moet de camper vóór 10h00 weer terug zijn (dus uitgepakt/schoongemaakt). Mocht de camper eerder klaar staan geeft Zwerfbus een seintje! 
  • Weekendverhuur begint op vrijdag vanaf 16h00 en eindigt maandag om 10h00.
  • Per week zijn er 2000 km vrij te rijden, daarboven betaal je 20 cent per kilometer. Voor weekendhuur geldt dat er 600 km vrij gereden kunnen worden. Per dag kunnen er 200 km vrij gereden worden.
  • De campers zijn all-risk verzekerd. De waarborgsom is 750 euro. Het eigen risico is tevens max. 750 euro bij schade per gebeurtenis (met uitzondering van bovenhoofdse schades, zie voorwaarden).
  • Voor alle campers is een Pechhulp verzekering afgesloten. De huurder heeft hiermee recht op pechhulp in Europa en een vervangende camper en/of vergoeding voor alternatief vervoer of verblijf (voor de duur van 10 dagen). Deze veranderen per jaar - we beroepen ons hierbij altijd op de algemene voorwaarden van de verzekeraar waarmee we een contract hebben afgesloten, dus informeer gerust naar de recentste versie. 
  • Het wordt aanbevolen om direct bij boeking een reisverzekering en annuleringsverzekering af te sluiten. 
  • De bestuurder is minimaal 24 jaar oud en is minimaal 3 jaar in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs B. Indien een huurder jonger is dan 24 wordt het eigen risico met 250 euro verhoogd. 
  • Huisdieren zijn in principe niet toegestaan in de campers.  
  • Roken in de camper is niet toegestaan. 
  • Huurder dient de camper na afloop van de huurperiode weer in dezelfde staat in te leveren als waarin hij de camper heeft ontvangen. Dit houdt in: binnen- en buitenzijde gewassen, met volle brandstoftank,  lege vuilwatertank en een geleegd toilet. Er zullen kosten in rekening worden gebracht wanneer dit niet het geval is! Als de huurder vooraf aangeeft de schoonmaak door Zwerfbus te laten doen zal er 45-75 euro in rekenig worden gebracht afhankelijk van de keuze van de huurder. 
Algemene voorwaarden Zwerfbus_2015.pdf

 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>