TwitterFacebookLinkedIn

Rondje IJsselmeer

Rondje IJsselmeer
Na jaren met tent of caravan op vakantie geweest te zijn gaan we nu eens een Zwerfbus proberen. Na gepakt te hebben gaan we op pad. Het weer ziet er nog goed uit, maar de vooruitzichten zijn helaas niet best. we toeren op ons akkertje richting het IJsselmeer. We wilden namelijk een ?Rondje IJsselmeer? doen.

 

Deze kan rechtstreeks in het reclame-boekjeEen weekendje weg met „Roos”

Rond het middaguur melden onze magen zich en we zoeken een lekker plekje langs het water voor een lunch in de heerlijke voorjaarszon. Na verloop van tijd tuffen we verder richting het Naardermeer. Hier ergens een smal weggetje ingeslagen (Je keert zo’n Zwerfbus toch makkelijker dan een auto met caravan) en de bus ergens bij een oude schuur geparkeerd. Een flinke wandeling gemaakt in de omgeving van het meer. In Edam hebben we een leuke kleine camping gevonden de bus op zijn plek gezet, de handrem aangetrokken en we staan.

Tussen de schurenNa een wat bewogen nacht, de regen kwam met bakken naar beneden en wat andere ongemakjes hebben we toch nog redelijk geslapen. bij het opstaan merken we dat het buiten bijzonder guur en koud is. In het oosten van het land was het zeker 10 graden warmer, dus we verlaten ons plan en zwerven naar het oosten. Onderweg merken we dat het flink waait, maar met de Zwerfbus merken we daar weinig van, ondanks de verhoging naar 2,7 meter.

Uitzicht vanuit het raam’s Avonds weer een kleine camping gevonden en de volgende dag zijn we weer huiswaarts gezworven. Het was een heerlijk weekendje met „Roos” en zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader voor een ieder die eens lekker zorgeloos wil rondzwerven met alle gemakken voorzien.

Bedankt Joelle (het trema kan ik nog niet vinden op mijn Macbook) en ga zo door 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>