TwitterFacebookLinkedIn

Vragen voor vertrek

Vragen voor vertrek
We beantwoorden graag alle vragen van huurders voordat ze vertrekken. Hier vind je de meest voorkomende vragen, wie weet staat je antwoord er al tussen!

 

Heb ik een speciaal rijbewijs nodig?

 • Nee, een gewoon rijbewijs B is voldoende. De campers wegen tussen de 2000 en 2300 kilo, dit is dus ruim onder de 3500 kg waar je met een B-rijbewijs mee uit de voeten mag. 

Wanneer kan ik de camper ophalen?

 • Ophalen gebeurt in de regel vrijdag vanaf 16h00 (op indeling). Tenzij anders is afgesproken. In het hoogseizoen zijn we hier wat strikter in dat buiten het hoogseizoen. 

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

 • Terugbrengen moet vrijdag voor 10h00 gebeurd zijn. Tenzij anders is afgesproken. Of er natuurlijk sprake is van weekendhuur. 

Wanneer kan ik de camper bezichtigen?

 • Op werkdagen zijn we veelal op de zaak aanwezig. Maak altijd een afspraak om er zeker van te zijn dat wij, en de campers, er zijn! Hou de website in de gaten voor de "open dagen", of schrijf je in de de nieuwsbrief. 

Zijn de campers geschikt voor kleine kinderen?

 • Kleine kinderen kunnen natuurlijk mee in de camper. Er zijn 4 slaapplaatsen aanwezig, maar er is geen ruimte om een kinderbedje neer te zetten. Eventueel kun je een zogenaamd Deryan babytentje erbij huren (past in de camper), in de hefdakcamper “Sam/Daan/Joep” en in “Roos” is een kindernet aanwezig voor de bovenslaper.
 • De achterbank is voorzien van 2 driepuntgordels, waarmee er veilig een kinderzitje gemonteerd kan worden. 

Hoeveel vrije km hebben we?

 • Per week heeft een camper 2000 km vrij te rijden. Per dag 200. En per weekend 600. Vanaf 3 weken huren zijn de km vrij.

Hoe zit het met de extra opties?

 • Kijk daarvoor even onder het menu “extra opties”. Er zijn diverse mogelijkheden, van TomTom, tafel en stoelen voor buiten tot een enorm handige Cobb BBQ.

Mag ik mijn eigen auto bij jullie laten staan?

 • Natuurlijk! Deze kan op het afgesloten parkeerterrein achter het pand worden neergezet. Parkeren is natuurlijk geheel op eigen risico.

Wat is de minimum leeftijd om een camper te huren?

 • De minimum leeftijd is 23 jaar (en je moet 3 jaar in bezit zijn van een rijbewijs). 

Mag ik een hond meenemen?

 • In principe niet. In onderling goed overleg worden uitzonderingen gemaakt. Natuurlijk is een zeer degelijke eindschoonmaak de verantwoordelijkheid van de huurder.

Hoeveel bagageruimte zit er in een camper?

 • In de campers zijn voldoende kastjes en opbergmogelijkheden aanwezig voor alle nodige spullen onderweg. Het beste is het om geen koffers mee te nemen (die kun je niet opvouwen), maar tassen. 


 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>