TwitterFacebookLinkedIn

Onderweg

Onderweg
Eenmaal onderweg zijn er ook soms nog de nodige vragen. Vaak is een oplossing zo gevonden! Lees vast wat je onderweg misschien nog wilt weten.

 

Wat moet ik doen als ik pech heb onderweg?

  • Twee telefoontjes plegen. Eén naar de ANWB die voor elke camper is afgesloten, de ander naar Zwerfbus om ons te informeren.

Mag er gerookt worden in de camper?

  • Nee. Daarop worden geen uitzonderingen gemaakt. Mocht er toch worden gerookt zullen de reinigingskosten van professionele schoonmaak in rekening worden gebracht.

Hoeveel bagageruimte zit er in een camper?

  • In de campers zijn voldoende kastjes en opbergmogelijkheden aanwezig voor alle nodige spullen onderweg. Het beste is het om geen koffers mee te nemen (die kun je niet opvouwen), maar tassen.

Hoe rijdt de camper?

  • Heerlijk! Zodra je instapt heb je het gevoel van vakantie. De campers rijden eigenlijk hetzelfde als een personenauto, de stoelen zitten heerlijk en de bediening is eenvoudig. Achteruitrijden is in het begin even wennen, omdat je meer op de zijspiegels moet vertrouwen. 


 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>