TwitterFacebookLinkedIn

Lekker onthaasten

Lekker onthaasten
Marc en Hetty zijn eind april 2012 een weekendje weg geweest met Happy. De reis ging van Arnhem naar Vaals, Winterswijk en weer terug. Na afloop hebben ze elkaar geinterviewd over hun avonturen. En passant heeft hun relatie ook nog een boost gekregen.

 

Op reis met Happy

 

 

Marc Vakantieprofiel: verwend luxe-paardje Hetty Vakantieprofiel: spartaanse einzelganger
Marc, je houd toch zo van snelle auto’s. Wat is er gebeurd? Ik ben er achtergekomen dat je met een oude auto lekker kunt onthaasten. Rijdend over de Duitse snelweg werden we aan alle kanten voorbij gezoefd. Maar het deerde me niets. Ik heb in 1 dag twee personenauto’s ingehaald. Is dat niet het ultieme onthaasten? Hetty, je kookt toch altijd op een klein brandertje met windkracht 5 voor je tent? Tja, ik had wel even afkickverschijnselen met een heuse keuken en uitgebreid eten in een warme bus. Maar daar kwam ook iets voor terug wat ik nog niet kende: met zijn tweeen lekker lang romantisch dineren, en goede gesprekken voeren. Wat daarna gebeurde vertel ik liever niet (glimlach).
Hoe zit het dan met die luxe vakanties in een penthouse op Ibiza? Happy is ook heel luxe! Je hebt alles bij je en binnen handbereik.  We hebben gedanst voor de bus tot in de vroege uurtjes. En dan is je bed lekker om de hoek (wel eerst tandenpoetsen). 

 

Je wandelt normaal gesproken per dag minimaal 30 kilometer met zware bepakking. Miste je dat niet?Ha! de kilometers vlogen voorbij in de bus. En ik bleef maar dropjes eten, broodjes smeren en koekjes snoepen. Je begrijpt: bij aankomst op de camping moest ik nog wel een uurtje hardlopen. Kan toch niet beter?!
Wat vond je van de (sanitaire) voorzieningen in de bus?Thuis heb ik een jacuzzi, dus dat was even slikken. Maar het washandje maakte veel goed. Er was zelfs warm water in de bus. Scheelde me minimaal 1 uur per dag. Hoe is dat met iemand de hele dag in 1 ruimte zitten? Normaal spreek ik maar een handvol woorden tijdens mijn vakanties. Wat valt er ook te vertellen? Ik ben nu ondertussen een sociaal monster geworden. Jee.
Wat als je moet kiezen tussen Hetty en Happy? Volgende vraag graag. Wat als je moet kiezen tussen Marc en Happy?Geen commentaar…
 

  

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>