TwitterFacebookLinkedIn

Appelbloesem

Appelbloesem
Samen met mijn man en zoontje (4 jaar) zijn we op weg naar Nijmegen om Happy op te halen. We zijn erg benieuwd hoe het is om met een VW LT camper te gaan kamperen. Zit je op elkaars lip of heb je nog genoeg beweging vrijheid. We zullen het gaan ondervinden.

 

Samen met mijn man en zoontje (4 jaar) zijn we op weg naar Nijmegen om Happy op te halen. We zijn erg benieuwd hoe het is om met een VW LT camper te gaan kamperen. Zit je op elkaars lip of heb je nog genoeg beweging vrijheid. We zullen het gaan ondervinden.

’s Middags tegen 14.30 komen we aan in Nijmegen en we worden hartelijk ontvangen door de eigenaresse. Vol enthousiasme verteld ze over het wel en wee van Happy en hoe je het best voor hem kunt zorgen. Na de overhandiging van de sleutels kunnen we beginnen met het inladen van de spullen en dan kunnen we op weg naar Zuid-Limburg.

We moesten wel lachen toen we eenmaal onderweg waren. Je zit zo anders in de bus. Mijn man en ik zaten erg ruim uit elkaar en onze zoon zat helemaal alleen op een erg ruime bank. Zo tuften we rustig in de spits op weg naar onze eind bestemming. Mijn man moest wel wennen aan het snelle schakelen door de korte versnelling.

Na een tijdje kwamen we in heuvelachtig gebied terecht en een keer kwam Happy niet echt op gang tegen de heuvel op maar verder heeft hij zich kranig verweerd en daarna tuften we heerlijk verder naar de camping.

Toen we eenmaal op de camping aan kwamen mochten we ter plekke een plek uitkiezen. Dus met Happy tegen de heuvel op gereden (een camping met diverse plateau’s) om te kijken waar een leuk plek was met natuurlijk een goed uitzicht. Nou op de heuvel vonden we niks en dankzij de korte draaicirkel tuften we weer naar beneden voor een super plekje tussen de appelbomen.

Om dat het laat was hebben we direct de bedden opgemaakt en zijn we niet toegekomen aan het levelen. Dat is dus niet slim geweest want de zijdeur had een eigen willetje gekregen wat betreft het dicht gaan. Voor je het wist viel hij weer dicht. De wc deur viel ook steeds maar dicht, hoe zou dat nou komen. Ik moest erg wennen aan het kastje boven de bank en heb daar ook regelmatig mijn hoofd aan gestoten tot groot leedvermaak van onze zoon.

Tja en hoe was het leven in Happy. Nou in een woord GEWELDIG. Je komt aan op de camping en alles ligt al op zijn plek, niets opbouwen. Je zit droog en het is warm. Doordat het keukentje achterin zit heb je nog wat bewegingsruimte. Het grote bovenbed hebben we uitgeklapt gelaten en daar heeft onze zoon heerlijk kunnen spelen met zijn autootjes. Je hebt een wc binnen, die hebben wij alleen ’s nachts gebruikt zodat je dan niet de camping over hoeft in het donker. De tafel ombouwen tussen de banken is in een handomdraai gebeurd dus kun je bv ’s morgen makkelijk met z’n allen ontbijten en daarna heb je weer alle bewegingsvrijheid terug.

Een nadeel tja dan moet ik even nadenken. Wij misten wat meer stopcontacten, er zit er namelijk standaard maar eentje in.

Bij het naar huis gaan zet je alle spullen vast en draai je de luifel in. Ook moest Happy nog even naar de wc op het camper service station en daarna konden we weer op weg naar Nijmegen.

We hebben genoten van dit weekend en kunnen iedereen het aanraden. 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>