TwitterFacebookLinkedIn

Over Zwerfbus

Over Zwerfbus
Zwerfbus is ontstaan tijdens een zomer rondzwerven door de Alpen met een camper. Ik reed de grote witte bakbeesten voorbij, kwam uit op de meest waanzinnige locaties, ontmoette vele bijzondere mensen en genoot van de vrijheid!

Kamperen midden tussen de bergen, naast een riviertje, of midden in een stadscentrum. Verder trekken als het regent, spontaan naar de meest gekke plekken rijden waar je tegen allerlei soorten bijzondere mensen aanloopt. Met een mountainbike achterin de bus, stevige wandelschoenen mee en genoeg plannen op zak vertrok ik richting de bergen. Vrij rondzwerven was genieten en avontuurlijk, een droom die na jaren in vervulling ging. De keuze om deze passie, van vrijheid zwervend beleven, in een onderneming om te gaan zetten was snel gemaakt. 

Het uitwerken van de plannen voor Zwerfbus gebeurde, hoe kan het ook anders, tijdens een zwerftocht met een kleine camper. Unieke compacte campers zorgen voor vrijheid op wielen voor iedereen die er mee op pad wil gaan. 

Inmiddels is Zwerfbus uitgegroeid tot een compleet bedrijf, wat begon vanuit de woonkamer is inmiddels verhuisd naar een bedrijfsruimte, waar onder meer verkoop van verschillende handige artikelen deel uitmaakt van de service die klanten geboden wordt. Elk jaar bedenk ik weer nieuwe zaken waar ik huurder blij mee kan maken, zoals handige gadgets (zoektocht naar een zo compact mogelijke stoel) of leuke camperboeken. En inmiddels gaat Zwerfbus alweer haar 7e jaar in. Omdat we inmiddels kinderen gekregen hebben - én zelf ook graag op pad willen is Zwerfbus wat afgeslankt, er zijn wat campers verkocht en de komende tijd gaan we op kleine toer door. Weer vanuit huis - omdat mede doordat de huur niet te betalen valt met een relatief klein bedrijf. Maar de service en persoonlijkheid - die blijven hetzelfde! 

Naast mijn eigen onderneming werk ik nog een aantal dagen per week voor Floating Byte op het gebied van marketing en personeel. Floating Byte verzorgt ICT-diensten in de gezondheidszorg en loopt voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen op de markt. 

Ik wil je graag uitnodigen om je te laten verrassen door een zwerftocht in een van mijn Zwerfbussen! 

Vrolijke zwerfgroet, 

Joëlle Blankespoor. 
 
 
 


 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>