TwitterFacebookLinkedIn

Faciliteiten campergedeelte

Faciliteiten campergedeelte
Zoek je antwoord op de vraag wat er nu precies aan faciliteiten in de campers zitten? Vind hier je antwoord! Staat je vraag er niet tussen, mail ons voor het antwoord.

Past er een kinderzitje in de camper?

  • In alle Volkswagen campers die wij verhuren passen kinderzitjes. De achterbank is namelijk voorzien van 2 driepuntsgordels waarmee het zitje veilig geplaatst kan worden.

Is er een kachel aanwezig in de camper?

  • In alle campers is een kachel aanwezig, de zogenaamde standkachel. De kachel werkt op diesel en kan als de motor uitstaat ingeschakeld worden. Deze kachel is erg geschikt voor rondtrekken in Scandinavië, maar ook voor het huren buiten de zomerperiode. De camper is snel opgewarmd en en op aangename temperatuur te houden. 

Heeft de camper een toilet?

  • In alle campers is een toilet aanwezig. In de hoogdak campers is dit een vast toilet, in de hefdak camper zit een los toiletje erbij. Het campertoilet is een zogenaamd "chemisch" toilet, een vloeistof die nare geurtjes en afbraak inhoud toilet bevorderd, bijgeleverd vanaf het Basispakket. 

Is er stroom in de camper aanwezig?

  • Er zijn meerdere mogelijkheden om stroom in de camper te krijgen. Via de laadpaal op een camperpunt of camping kun je 220 in de camper krijgen. Tijdens het rijden kan een omvormer worden aangesloten die van 12 Volt 220 maakt. 

Moet ik zelf mijn beddengoed meenemen?

  • Ja graag. Dit is een onderdeel wat bij persoonlijke spullen hoort. 


 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>