TwitterFacebookLinkedIn

Mooie wolkenluchten

Mooie wolkenluchten
Jo?lle legt de T4 helemaal piekfijn uit: alle handige hendeltjes en alle knappe knopjes. Zelfs over het afbreekbare schoonmaakmiddel is nagedacht. Verantwoord ondernemen heet dat. Veel informatie voor onze middelbare hersenen, maar ??t spreekt allemaal voor zich?, zegt ze geruststellend. Dan pakken we de spulletjes in no time in, draaien de sleutel om en Gijs gromt dattie er zin in heeft.

 

Zwerven met Gijs

 

Voor zijn leeftijd loopt Gijs verrassend lekker, de trip is begonnen! Het reporterweekend om te ontdekken of zo’n camper wat voor ons is. We kiezen koers naar het zuiden, Limburg here we come. De camperbijbel met alle heilige camperplaatsen vermeldt: Brunssum, Schutterspark. Staan en water gratis, dus dat wordt ‘t. Gijs toont op de flatscreen van de voorruit de mooiste wolkenluchten en vergezichten zover het oog reikt. Alleen ’t rijden al is een genoegen.

Het Schutterspark aan de Landgraaf heeft mooie plaatsen, maar door het vroege seizoen nog geen water. Nou ja, dan eten we toch “buitenshuis”. In de stad zien we dat de oostelijke mijnstreek het ook de laatste jaren niet gemakkelijk heeft gehad, er zijn behoorlijk wat littekens nagelaten van de kompels van toen en gastarbeiders uit een wat recenter verleden.

De volgende dag trekken we weer verder. Je rijdt gewoon naar waar het mooi is, neemt onderweg een ontbijtje, parkeert Gijs en loopt de natuur in: De Meinweg, een prachtig terrassenlandschap. We genieten volop van kastelen, uitzichtpunten en zwerven met hulp van het pontje over de Rijn terug naar de Achterhoek. De prachtige bloesemtijd maakt genieten wel heel erg gemakkelijk Het is simpel: rijden als het regent en lopen in de zon..

De laatste dag struinen we via Duitsland naar de Gelderse Poort weer terug in de richting van Nijmegen. Opnieuw een prachtnatuurgebied vol wandelmogelijkheden en nog voller met vogels die je vanaf de dijkjes, die meemeanderen met de rivier,  zomaar voorgeschoteld krijgt.

Voor de camper die wij willen aanschaffen moet het bed comfortabeler, maar zo’n zwerfbus is echt vrijheid op wielen, geen woord teveel beloofd! 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>