TwitterFacebookLinkedIn

Stoere mountainbikers

Stoere mountainbikers
Een lang weekend met Pasen met de camper op stap op weg naar het Mountainbike park in Winterberg! Met backbacks en fietsen vertrokken we met de trein richting Nijmegen om de camper op te halen.

 

Eenmaal aangekomen stond de camper al voor ons gereed. Na een korte maar grondige uitleg gingen we op pad. Eerst maar even de broodnodige boodschappen gedaan bij de lokale spar. Bijzondere ervaring om de boodschappen meteen vanuit het winkelwagentje in de koelkast te kunnen stoppen.

De reis naar Duitsland ging erg relaxed, mede omdat de camper geen hele hoge topsnelheid heeft, erg goed om in de vakantiestemming te komen.

De eerste nacht hebben we overnacht op een camping. De volgende dag ontdekte we nog meer de luxe van een camper, lunchen kan gewoon overal waar je stopt, alleen versgebakken broodjes  konden wij niet zelf in voorzien.

Eenmaal aangekomen in Winterberg scheen tot onze grote blijdschap de zon! Dat beloofde veel goeds voor de volgende dag wanneer we zouden gaan fietsen. Toen we de volgende ochtend de ‘gordijnen’ open deden lag er sneeuw, dat hadden we niet verwacht. Bij de eerste zonnestralen zijn we meteen op de mountainbike gesprongen. Het bike park was ontzettend gaaf met erg uitdagende afdalingen die soms ronduit gevaarlijk waren. Als je eenmaal beneden bent kun je met een fietslift weer omhoog om nog een keer naar beneden te kunnen denderen.

De volgende ochtend dag bleek dat het ’s nachts gevroren had, de standkachel was daarom die nacht erg relaxed. Tegen de middag brak de zon door, waarna we het bikepark nogmaals hebben getrotseerd.

Omdat het einde van het weekeind al weer in zicht kwam, zijn we aan het einde van de middag richting Nederland vertrokken. Deze keer op een Camperplaats overnacht, zonder stroom merk je de luxe van de camper. Alles werkt, al moet je natuurlijk wel extra zuinig om springen met het stroomverbruik.

Na een ontbijtje in de camper zijn we na het MoviePark in Bottrop-Kirchhellen gereden. Hier konden we het laatste beetje adrenaline uit onze lichamen persen in de verschillende achtbanen.

Na een relaxte rit richting Nijmegen hebben we de camper weer ingeleverd. Het was de eerste keer dat we met een camper op reis ging, een leuke manier om er op uit te trekken in alle vrijheid, je kunt echt gaan en staan waar je wilt. 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>