TwitterFacebookLinkedIn

Blind date...

Blind date...
Wat was het spannend. We hadden een blind date met Anna. Wij is ons gezin, van Papa Paul, Jens van 3 jaar, Janne van bijna 8 maanden en mama Lisette, ik dus. In de kerstvakantie had ik Anna op internet gezien en ik was meteen verliefd. Dus ik kon ook niet wachten totdat het Pasen was. Eindelijk was het zover. Paul ging Anna ?s morgens ophalen en ik zou de tassen pakken.

 

Paasweekend 2012

Ik was erg onrustig en ik had een kriebelend gevoel in mijn buik. Ik was net klaar met alle tassen, want met twee kids heb je toch, ongemerkt een hoop spullen…

Tuut tuut, daar kwam Paul met Anna aan.

“O”

“Ja, ze is wat kleiner, ik dacht ook dat ze groter zou zijn….”

“slik”, dit hield in dat we alle spullen moesten reorganiseren en kijken wat hebben we nu echt nodig. Goede les. En aangezien we vroeger backpackers waren, was het zo gebeurd. Janne erin, langs kinderdagverblijf Jens erin en op pad. We hadden ’s morgens voor de zekerheid toch maar gereserveerd op een camping op de Veluwe.

In het begin hadden we het er nog even over dat Anna toch kleiner was dan dat we dachten, maar gaande weg kwamen we achter haar schoonheid en haar vele (opberg)mogelijkheden. Men zegt ten slotte niet voor niets, klein maar fijn.

Via allemaal kleine binnenwegen kwamen we op de eerste camping. Het gevoel dat je alles binnen handbereik hebt is toch wel prettig. ’s Avonds ons klaar maken om naar bed te gaan was weer even lastig, vooral omdat je alles voor de eerste keer doet, maar we hebben heerlijk geslapen. Jens mocht met papa bovenin en Janne en mama onderin. ‘s Morgens ontbeten en toen door richting Ommen. Onderweg gestopt, heerlijk geluncht met Anna. Gewoon langs de kant van de weg op de dijk. Uitzicht op het water. Super. We hadden daar nog 2 mooie campings op het oog, maar we zijn bij de eerste gebleven. Je wordt met Anna steeds inventiever, dus stoelen naar buiten, Jens in zijn autostoel en klaar is kees. Helaas ging het weekend veel te snel voorbij, maar dat is met alles waar je je heel erg op verheugd hebt.

Anna heeft zoveel mogelijkheden. Het was eerst liefde op het eerste gezicht, toen even aftasten en daarna….. Wij zouden zo weer met Anna willen gaan. Het was een heel leuk en gezellig weekend. Ondanks de kou en het mindere weer. De mogelijkheden van Anna zijn echt super, je moet haar even leren kennen maar daarna zal ze je blijven verrassen. 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>