TwitterFacebookLinkedIn

Acties en kortingen

Acties en kortingen
Wie houdt er nu niet van een leuke aanbieding?! Met een kleine Volkswagen camper kun je alle kanten op! Uitwaaien aan zee? Rondfietsen door Duitsland? Een stevige wandeling maken? Bier proeven in Belgi?? Of gewoon eens een stadje bezoeken waar je nog nooit geweest bent? En tja, als Nederlander moet je het haast wel toegeven, wie wil er nu niet een leuke aanbieding krijgen om rond te zwerven met een gehuurde camper?!

 

Specifieke last-minutes of aanbiedingen: 

 • September 2016 is ACTIEmaand. In verband met onze eigen vakantie is alleen verhuur vanaf 9 september minimaal 2 weken aaneengesloten mogelijk. Ga je 3 of 4 weken op pad, mail ons dan voor een mooie aanbieding! Wil je de hele maand september op pad, dat kan natuurlijk ook! 
 •  
 • Daan (hefdak):
  • geen aanbiedingen
 • Sam (hefdak):
  • geen aanbiedingen
 • Joep (hefdak):
  • geen aanbiedingen

 

Tarieven zijn alleen geldig bij het boeken van de hele periode (op afwijkende periode zit dus geen korting). Vertrek op vrijdag vanaf 16.00 (tijd in overleg), inleveren op vrijdag voor 10.00 uur. Vermeld de tekst "Zwerfbus-last-minute" in je reservering om gebruik te maken van het actietarief. 

 

Aanbiedingen voor het huren van een camper; 

 • 3 weken of meer op pad buiten het hoogseizoen? Mail ons voor een mooie aanbieding! 

 

Oudere acties van voorgaande jaren: 

NazomerActie: 4=3 actie! 

Het zomerweer in Nederland wil maar niet van de grond komen. Het is geen 30 graden maar 30 milimeter! Daarom heeft Zwerfbus wat leuks voor je in petto! Lekker rondzwerven in de "nazomer", ofwel als de bomen oranje kleuren, en de herfst zijn officiële  intrede doet.. Het is dan nog prima vertoeven in de zuidelijk contreien. Wil je lekker rondzwerven met een camper? In Oktober mag je 4 weken op pad voor de prijs van 3! Mocht nog een lange Zwerftocht willen maken en kun je niet kunnen wachten tot het Oktober is? Stuur even een mailtje om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. 

Word reporter voor Zwerfbus! 

De reportersweekenden in April waren een succes, ondanks de kou (en het af en toe slechte weer) waren alle campers lekker aan het rondtoeren. De foto's en verslagen druppelen binnen en worden op dit moment op een nieuwe website geplaatst. Heb jij een van deze weekenden gemist, maar wil je ook als reporter met een camper op stap? Als je ergens een gaatje in het beschikbaarheidschema vindt, mag je in die periode op stap! De prijs wordt op indivuduele basis vastgesteld (hangt af van vakantielengte en periode). 

De reportersweekenden van April

Altijd al eens met een camper op stap willen gaan? Maar het kwam er nooit van? Dit is een goed moment om het eens te proberen! Zwerfbus geeft namelijk op bijna alle* weekenden in April flinke kortingen weg (50%). Jij mag een weekendje rondzwerven in ruil voor een leuk verslag en een paar originele foto's. 

De leukste verslagen worden dan gepubliceerd op de website. Laat je fantasie de vrije loop en laat je verrassen door de vrijheid op wielen.

*Het laatste weekend in April is het Meivakantie, dan gelden de normale tarieven weer!

 

  

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>