TwitterFacebookLinkedIn

Kies je VW camper uit

Kies je VW camper uit
Ruimer, nieuwer en voorzien van heel wat meer luxe dan die bekende oude VW hippiebusjes van vroeger, dat zijn Volkswagen campers die Zwerfbus verhuurt. Met de nadruk op vrijheid zijn alle kleine campers zo veel mogelijk selfsupporting ingericht. Jij kiest waar je heen wilt, wij zorgen voor de rest!

Zwerfbus verhuurt unieke kleine campers die compleet ingericht zijn. Geschikt om vrij mee rond te zwerven, voorzien van zonnepanelen, watervoorraad, compleet met fietsenrek en luifel. In de regel zijn de Volkswagen campers voorzien van alle gemakken zoals airco, cruise control, standkachel en radio (kijk voor de details bij de camper naar keuze). Gaan en staan waar je wil, doen en beleven waar je zin in hebt. Zin in een rustige vakantie, een inspiratievolle week, of een week vol actie? Alles is mogelijk, niks moet. Wandelen, fietsen, ontspannen, klimmen, schrijven, mountainbiken, lezen, wijn proeven, niks is ondenkbaar. Ga lekker zwerven en laat je verrassen door de mooie plekken die je tegenkomt! 

 
 
 
 
 
 


 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>