TwitterFacebookLinkedIn

Technische kenmerken

Technische kenmerken
Heb je een vraag? Zoek dan tussen de veelgestelde vragen of je antwoord er misschien al tussenstaat!

Hebben alle camper airco?

  • Alle Volkswagen campers die wij verhuren hebben airco. Dit is een motorairco, die werkt dus alleen tijdens het rijden, en niet tijdens het kamperen!

Hebben alle camper cruise control?

  • Alle Volkswagen campers die wij verhuren hebben een eenvoudig te bedienen cruise control.

Wat is het verbruik van de campers?

  • Het verbruik van de T4 hoogdak campers ligt rond de 1:12, dit is natuurlijk alleen zo als je rond de 120 km/h rijdt, ga je harder dan loopt het verbruik op. Als je tussen de 100 en 110 km/h rijdt kun je een verbruik van 1:14 halen. De T4 hefdak campers verbruiken ongeveer 1:14. De T5 campers verbruiken ongeveer 1:16 voor de hoogdakversie, de hefdakversies zijn nog iets zuiniger. 

Hoe hard kunnen de campers?

  • De maximum snelheid is 150 km/h. We stellen het natuurlijk zeer op prijs als er voorzichtig wordt omgesprongen met de campers en de snelheid op 120 km/h wordt gehouden.

Zit er een radio-cd speler in de camper?

  • Maar natuurlijk! Voor het ultieme op-reis-gevoel! Kijk even bij de camper naar keuze om te zijn wat het precies voor systeem is (mp3, of alleen cd-speler).

Wat zijn de afmetingen van de camper?

  • De afmetingen liggen tussen de 5 en de 6 meter in. Kijk bij de camper naar keuze voor de precieze lengte. Met inparkeren zal dit misschien even wennen zijn, doe dit in het begin altijd met z’n tweeën.
  • De hoogte van de campers ligt tussen de 2,10 en de 2,70 meter, let altijd op laaghangende takken en bruggetjes. Bovenhoofdse schades kosten namelijk 1500 euro per gebeurtenis. 


 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>