TwitterFacebookLinkedIn

Zwerfbus gestopt met verhuur

Zwerfbus gestopt met verhuur
Leuk dat je een kijkje neemt op de website van Zwerfbus. Een jong dynamisch bedrijf met een sterk gevoel voor de nieuwe ontwikkelingen in de markt. Rondzwerven in een kleine VW camper combineren met het gebruik van nieuwe technologiƫn.

De verhuuractiviteiten van Zwerfbus zijn beindigd. We danken alle gasten van de afgelopen 7 jaar voor hun vertrouwen in ons bedrijf. 

 

Zwerfbus heeft een aantal bijzondere campers in de verhuur, allen met de compacte uitstraling van een buscamper, maar met nét even wat meer ruimte en faciliteiten aan boord. Compleet ingerichte kleine campers met een vast, verhoogd dak of hefdak net een tikje meer comfort dan de hippe hippie busjes van weleer, net wat meer ruimte om slaapplaatsen te creëren, voorzien van keukentje en koelkast en voldoende opbergruimte. En nog steeds de charme van een kleine camper. De campers zijn goed geïsoleerd en daardoor geschikt om naast de zomer ook in het voorjaar of najaar mee rond te zwerven. Alle Volkswagen campers zijn bovendien maximaal 6 meter lang, dit betekend dat je bij de meeste Ferry's en overtochten nog in de goedkopere tariefgroep valt. 

 

Zwerfbus verhuurt jonge T4 en T5 Volkswagen campers die van alle gemakken zijn voorzien (airco, cruise control, standkachel, toilet, koelkast, luifel en fietsenrek). Van de California Exclusive met 4-wheel aandrijving (de zogenaamde Syncro uitvoering) tot de T4 "hefdak" uitvoering allemaal staan ze te popelen om rond te mogen zwerven. 

  • 3x een Freestyle/Event Westfalia T4 camper: "Sam" en "Daan" en "Joep"
    • De laatste generatie van de lijn van T4 campers, een zorgvuldig onderhouden aantal campers die er als nieuw uitzien. 
    • Door het hefdak een compacte buscamper die je op alle mogelijke locaties kan brengen. 
    • Ook deze campers zijn voorzien van alle gemakken (airco, cruise control, standkachel en fietsenrek).

 

De overeenkomst is de nadruk op complete inrichting, ideaal voor vrij en onafhankelijk rondzwerven. De Volkswagen campers worden tot in de puntjes onderhouden door een erkende Bovag-garage. De prijzen zijn zo gunstig mogelijk en inclusief zaken zoals verzekeringen en inrichting: oa voldoende gasflessen, luifel en fietsenrek. Om de prijzen zo goedkoop mogelijk te houden hoef je alleen bij te betalen voor handige extra opties, in de vorm van 3 pakketten of los bij te huren extras (check onder het menu "huren" voor de prijzen).  

De visie van Zwerfbus staat voor vrijheid op wielen. Het idee van Zwerfbus staat voor duurzaam plezier, selfsupporting kleine campers gecombineerd met groen ondernemen. Stap in en laat je verrassen!  

 


 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>