TwitterFacebookLinkedIn

Over reserveren

Over reserveren
Hier kun je in het kort nalezen hoe het reserveren van een buscamper van Zwerfbus werkt. Mocht je nog extra vragen hebben neem gerust contact op, we vertellen je graag meer!
  1. Bekijk de beschikbaarheid onder het menu “beschikbaarheid”, en check welke campers er vrij zijn in de gewenste huurperiode.
  2. Na het invullen van het reserveringsformulier ontvang je direct een e-mail met daarin de verstrekte gegevens.
  3. Als je de link in de bevestigingsmail hebt aangeklikt, dan is er direct een optie op de gekozen camper. Deze link blijft 24 uur actief.
  4. Hierna ontvang je persoonlijk een e-mail met factuur waarin alle kosten overzichtelijk worden vermeld en voor welke datum deze betaald moeten worden.
  5. Binnen 8 dagen na ontvangst van deze officiële bevestiging moet 50% van de huurprijs worden betaald. De overige 50%, eventuele opties of pakketten en de borgsom, dienen uiterlijk 4 weken voor vertrekdatum met de camper op onze rekening bijgeschreven te zijn (je krijgt hiervoor nog een aparte factuur, dus je hoeft dit niet zelf te onthouden!).
  6. Na de definitieve reservering ontvang je het huurcontract. Samen met een kopie van je paspoort en rijbewijs dient dit te worden teruggestuurd naar Zwerfbus. 


 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>