TwitterFacebookLinkedIn

Dames in de bus

Dames in de bus
In maart bedachten Linda en ik om er eens gezellig een weekend op uit te gaan en wel het Paasweekend. We gingen op zoek naar een comfortabele optie van Kamperen en kwamen al snel tot de conclusie dat dat met een Camper helemaal moest goed komen. Na even surfen op het web stuitte we op de website van Zwerfbus.nl. Hier waren we direct verknocht aan camper Roos! Gauw online het reserveringsformulier ingevuld en al snel volgde fijne en snelle correspondentie via de mail om alles vast te leggen.

 

Met de Zwerfbus naar Paaspop!

Toen brak het feestelijke paasweekend aan. Als bestemming hadden we Limburg uitgekozen.  We hadden speciaal een vrije middag op genomen om eerst even boodschappen te doen om onszelf te kunnen voorzien van een lekker maaltje en ontbijtje in ons huisje op wielen.

Na de boodschapjes zijn we richting Nijmegen gegaan om onze blauwe vriendin te ontmoeten. Joelle gaf ons wat goede tips en daarna kon ons avontuur beginnen! Nog geen 10 minuten op de snel weg worden we gebeld door de partner van Linda met de boodschap dat er nog 2 backstage passen vrij waren voor het Paaspop festival te Schijndel! Wij, beide muziek liefhebbers, hoefde hier natuurlijk niet lang over na te denken en we gooide ons eerste plan direct over boord om  er een muziek weekend van te maken!

Via via vonden we een super fijne camping van mijnheer Steenbakker te Schijndel gevonden. De camping lag vlakbij het terrein ( foto 1 ), gloed nieuw, dus brandschone faciliteiten! Dat was boffen! Eenmaal geparkeerd besloten we eerst een lekker maaltje te nuttigen in de camper, de grote tafel werd in no time uitgeklapt en daar was onze

dinerroom(foto 2)!

Toen nog even snel ons bed boven installeren en op naar de vip tent voor onze bandjes. Eenmaal op het terrein konden we overal naar toe, er was een gezellige backstage kroeg waar alle artiesten aankwamen en gezellig even een drankje dronken. Maar er was meer we wilde natuurlijk genieten van de optredens van oa Kane & Guus Meeuwis. Om 00:00 uur zat de eerste dag Paaspop erop en zijn we gauw in onze hoogslaper geklommen voor een heerlijke warme nachtrust! Dag 2 van Paaspop begon wederom luxe, op onze eigen gaspit hebben we heerlijke omeletten gebakken en toen richting de douche om ons op te frissen. Eenmaal terug ontdekte we al snel een 220 aansluiting om de föhn in te pluggen en zelfs de haren konden piekfijn gestyled worden!  Damn en dat allemaal in ons huis Roos op wielen, GE-WEL-DIG. Na deze beauty en optut ronde was het om 14:30 uur de hoogste tijd om weer het Paaspop terrein op te gaan. Dit werd een lange dag vol gave optredens en backstage bezoekjes aan o.a.  ali B, Triggerfinger, Kyteman’s Orchestra, No Body beats the drums,  DJ Joost van Bellen, The Subs, Within Temptation, Serious 3FM talent Dotan etc. etc. Een geweldige dag die werd afgesloten zoals het hoort: op de camping met een heerlijk kampvuur en nog één afzakkertje! Toen gauw weer onze hoog

slaper in geklommen om nog even een paar uurtjes slaap te pakken. De zondag van het festival verliep ook gesmeerd en ook hier weer vele bekende bands gezien en gehoord (Gers Pardoel, Selah Sue, Roog, Erik E, Go Back to the Zoo etc)! De laatste dag zijn we rond 23 uur gaan slapen om maandag met frisse moed weer richting Nijmegen te rijden. Uiteraard hebben we Roos weer netjes gewassen en gepoetst zoals we haar op dag 1 van onze trip ook hebben mogen ontvangen. Kortom we kijken terug op een gaaf weekend vol muziek en comfortabele slaapplek dankzij Zwerfbus.nl!

Een echte aanrader dus!

Veel succes en hartelijke groeten

Linda & Doret 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>