TwitterFacebookLinkedIn

Vrijheid en avontuur

Vrijheid en avontuur
Het Zwerfbus idee staat voor vrijheid en wil waar mogelijk selfsupporting zijn. Dat betekent dat alle Volkswagen campers zo compleet mogelijk op pad gaan (koelkast, keukentje, standkachel), er overal een wc en de campers standaard voorzien zijn van handige extra's (fietsenrek, luifel etc) die het zwerven zo aangenaam mogelijk maken.

De deeleconomie is hot. Delen zonder zelf het bezit te hebben én de zorg is een mooie vorm van vrijheid. Toen de term deeleconomie, AirBnB platforms nog veel kleiner waren, niet bestonden of in garageboxen werden uitgebroed, is Zwerfbus ontstaan vanuit de gedachte dat delen veel "groener" is dan alles altijd maar zelf willen hebben. 

Zwerfbus wil als bedrijf selfsupporting zijn en een niet te grote belasting op het milieu leggen. Ter compensatie voor de CO2 uitstoot die onlosmakelijk verbonden is met het rondzwerven van de campers, ondersteunt Zwerfbus projecten die alternatieve vormen van energie bewerkstelligen. Met deze ondersteuning wil Zwerfbus een CO2 neutrale voetafdruk in het milieu achterlaten. 

Het zou natuurlijk makkelijk zijn voor Zwerfbus om per jaar een bepaald bedrag in een CO2 compensatie project te storten. Maar, zoals een welbekende slogan ons geleerd heeft, begint alles bij jezelf! Zwerfbus heeft daarom een aantal extra speerpunten, waaronder: besparing van energie (oa door gebruik van led-verlichting), investering in zonne-energie, afval scheiden, waar mogelijk fair trade of ecologische producten gebruiken, en zoveel mogelijk gebruik maken van digitale communicatie in plaats van post versturen. Ook kun je veel opties erbij huren waardoor ze niet na de vakantie komen te verstoffen op zolder.  

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>