TwitterFacebookLinkedIn

Op Zwerftocht

Op Zwerftocht
Onze laatste camperervaring was tijdens een Nederlandse winter in een zomers Nieuw Zeeland. Wij trokken, links rijdend, zoals het daar hoort, met droog weer, zomerse temperaturen en een camper van meer dan 7 meter lang door een fabelachtig mooi land. Ook Zuid Limburg is prachtig maar voor de rest gaan de vergelijkingen mank.

 

Met Anna naar Zuid Limburg.

Anna in Zuid Limburg Het was koud en nat, soms wat zon maar voor de rest wisselde regen en hagel elkaar jammer genoeg  af. Dan is met een camper onderweg andere koek dan tijdens de zomer. Nou ja onderweg; wij zijn naar Zuid Limburg gereden en hebben daarAnna neergezet op een van tevoren uitgezochte natuurcamping  in Eperheide. Het was, ik denk mede door het weer, erg rustig en hebben daarom maar een plaatsje gezocht dicht bij een nieuw, verwarmd en heel luxe toiletgebouw. Onze verplaatsingen beperkten zich tot verkennen van de omgeving en die is wondermooi.

Anna in Zuid Limburg

Zowel zaterdag als zondag hebben we een wandeling gemaakt uit het boekje van Yvonne Cox; “14 bourgondische rondwandelingen rondom het drielandenpunt.”  Zaterdag de  heuvellandtour vanuit  Epen langs de Cottesserbeek en de Geul. Op zondag de Selzerbeektour, meanderend als de beekjes door het Nederlands/Duitse grensgebied, langs oude en mooie buurtschappen als Mamelis en Oud-Lemiers. Op deze wandelingen vindt je de gezelligste en  oorspronkelijkste rustplaatsen als Herberg de Smidse in Epen (ook heerlijk eten) en Fiets & Wandelcafe A gen Kirk, volgestouwd met religieuze beelden, foto’s en schilderijen in het “enige Nederlandse bergdorpje” Vijlen.  Met warme en droge kleren aan en drie kleine waxinelichtjes die(echt)  voor een heerlijke  warmte zorgen is het in de camper  dan lekker bijkomen.

Uiteindelijk een heerlijk weekend in Nederland om ons alvast voor te bereiden op onze wat uitgebreidere tocht van bijna vier weken in de zomer naar Zweden, Finland en Noorwegen.

Geweldig om dan weer met Anna op pad te gaan. 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>