TwitterFacebookLinkedIn

Jouw verzekering

Jouw verzekering
Ga je zelf ook goed verzekerd op pad? Heb je al nagedacht over een reis- en annuleringsverzekering? Als je deze niet doorlopend hebt verzekerd, is het verstandig deze bij het boeken van een Zwerfbus af te sluiten. Hoe avontuurlijk de reis ook wordt, de verzekering heb je liever goed geregeld!

Bedenk voordat je op reis gaat welke verzekeringen je nodig hebt. De volgende verzekeringen zijn belangrijk om te hebben: 

  • Reisverzekering, voor zaken zoals medische hulp die niet in onder de zorgverzekering valt, diefstal: van bagage of handtas. Kortom een verzekering die een aantal belangrijke persoonlijke zaken dekt! 
  • Ook het afsluiten van een annuleringsverzekering is raadzaam. Mocht je onverhoopt niet op vakantie kunnen, door bijvoorbeeld ziekte of overlijden van een 1e of 2e graad familielid, dan krijg je je reissom vergoed. Houd er wel rekening mee dat een annuleringsverzekering vaak binnen een week na het boeken van de vakantie moet worden afgesloten. 
Je kunt op internet een hoop informatie vinden over deze twee verzekeringen. 


 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>