TwitterFacebookLinkedIn

Extra opties

 
 

Pakket Zwerfbasics

Prijs: 50 euro per huurperiode

De extra basics die je nodig hebt in een camper, plus 1 extra optie naar keuze. Die basics bestaan uit camperinventaris (oa: toiletvloeistof, de campergids, levellers, waslijn). Daarnaast zit er in het basispakket ook een heerlijk zacht Defa traagschuimmatras en kun je een aantal campergidsen kiezen uit onze Zwerfbibliotheek.
De extra optie mag je naar keuze meenemen, vink simpelweg dit pakket aan en een optie naar keuze.
 

Pakket Zwerfstandard

Prijs: 100 euro per huurperiode

Naast de basics (het camperinventaris) die je in een camper nodig hebt, krijg je in het standardpakket ook een compleet keukeninventaris mee. Bovendien mag je twee extra opties naar keuze erbij kiezen. Daarnaast mag je 15 euro vrij besteden in onze campershop op locatie!
 

Pakket Zwerfluxe

Prijs: 150 euro per huurperiode

Voor iedereen die niet kan kiezen, maar wel het gemak wil hebben van alle mogelijke bij te huren opties. In het luxepakket zit alles. Dus een compleet ingerichte camper, alle nodige campervoorzieningen, een compleet keukeninventaris, en daarnaast de vrijheid om alle mogelijke extra opties ernaast te kiezen. Daarnaast krijg je een tegoedbon t.w.v. 25 euro die je in onze campershop op locatie vrij mag besteden.
Schoonmaak XL

Schoonmaak XL

Prijs: 75 euro per huurperiode

Jij wil onbezorgd op vakantie en geen gedoe met het poetsen van jullie camper na je zwerftocht. Kies daarom voor een volledige eindschoonmaak door Zwerfbus voor een schappelijk bedrag! Je hoeft niks te doen en levert de camper gewoon in. Natuurlijk heb je wel de toilet en de vuilwatertank geleegd. NB schoonmaken kun je niet in een Zwerfpakket stoppen als extra optie.
Schoonmaak binnen

Schoonmaak binnen

Prijs: 45 euro per huurperiode

Jij hebt geen zin in het grondig schoonmaken van de binnenkant van je camper als je net een ontspannen vakantie hebt gehad. Maar de camper "bezemschoon" inleveren is geen probleem, en als je dan toch aan het tanken bent spoel je de buitenkant net zo lief even af in de wasbox! Met deze optie lever je de camper bezemschoon in, maar poets je wel de buitenkant (makkelijk in de wasbox om de hoek). Natuurlijk zijn wel de WC en vuilwatertank geleegd! NB schoonmaken kun je niet in een Zwerfpakket stoppen als extra optie.
Barbecue

Barbecue

Prijs: 30 euro per huurperiode

Een Cobb barbecue is speciaal ontworpen met het oog op veiligheid. Hiermee kun je onbezorgd barbecuen, de buitenkant wordt namelijk niet warm door de dubbele wand! De warmte blijft door het speciale ontwerp aan de binnenkant en wordt effectiever benut. De kans op brand wordt door de afgesloten vorm geminimaliseerd. Een Cobb is makkelijk schoon te maken, eenvoudig in het gebruik, en door zijn kleine formaat makkelijk mee te nemen in een handige draagtas. Zwerfbus zorgt ervoor dat er voldoende speciale Cobb briketten meegaan; deze branden 2,5 uur lang! Dit is eigenlijk een must-have voor elke zwerftocht!
TomTom

TomTom

Prijs: 25 euro per huurperiode

Ook al is het meenemen van kaarten altijd handig, een TomTom wijst je de weg zodat je lekker kunt genieten van de omgeving waar je in rijdt. De TomTom heeft een extra groot display en is voorzien van alle Europese kaarten (45 landen). Handig toch?!
Buitentafel en stoelen

Buitentafel en stoelen

Prijs: 30 euro per huurperiode

Hoewel er in elke bus natuurlijk binnen de gelegenheid is om te zitten, biedt Zwerfbus de mogelijkheid om een tafel en stoelen voor buiten erbij te huren. De stoelen zitten heerlijk, en zijn zogenaamde regisseursstoelen, speciaal uitgezocht om hun kleine formaat wanneer ingeklapt: opvouwbaar tot 1/16 van zijn oorspronkelijke formaat (erg klein en dus handig mee te nemen). Eigenlijk zijn stoelen en een tafeltje essentieel om mee te nemen, dan kun je lekker buiten zitten als het mooi weer is!
Omvormer 12-220 Volt

Omvormer 12-220 Volt

Prijs: 15 euro per huurperiode

Via de sigaret-aansluiting op de auto-accu kun je een omvormer aansluiten om bijvoorbeeld je fototoestel of telefoon op te laden.
Deryan travel cot

Deryan travel cot

Prijs: 10 euro per huurperiode

In 2 seconden is ie uitgeklapt en met wat handigheid weer binnen 10 seconden op te ruimen. Een kleine slaapcabine voor een baby of peuter (tot een jaar of 4). De afmetingen zijn: 136 x 84 x 62cm
 

Solar douche

Prijs: 5 euro per huurperiode

De meeste bussen voorzien zijn van een douche, maar het gebruik van een door de zon opgewarmde buitendouche is leuk om eens mee te maken. Heerlijk om bijvoorbeeld na een dagje aan zee het zand en zout eraf te spoelen.


 

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>