TwitterFacebookLinkedIn

Contactgegevens

Contactgegevens
Op deze pagina vind je alle gegevens over Zwerfbus. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt. Ook voor een offerte aanvraag mag je vrijblijvend contact met Zwerfbus opnemen. Heb je zelf een leuk verhaal te vertellen, of een aanvullende tip? Bel, sms, mail, tweet, link of facebook met ons. Wij zijn benieuwd naar jou! Een ansichtkaart sturen mag trouwens ook!

Het kan natuurlijk voorkomen dat de camper van je keuze al bezet is. Misschien vind je het handig om vast voor volgend jaar op de hoogte gehouden te worden, of om op de hoogte te blijven van leuke aanbiedingen (omdat we zelf ook niet houden van ongewenste reclame ontvang je maximaal 2x per jaar een berichtje).

Alle gegevens nog even overzichtelijk in een rijtje: 

  • Mobiel: + (31) 6 46 21 73 36
  • E-mail: info@zwerfbus.nl
  • Adres: Breda
  • KvK nummer: 53484770
  • BTW-nummer: NL107462692B01
  • Bankrekening (IBAN): NL41RABO 01619.05.897 t.n.v. Zwerfbus

Openingstijden: OP AFSPRAAK (graag even van tevoren bellen/mailen). 

LET OP: per 1 april 2017 is Zwerfbus verhuisd naar Breda. Na 5 jaar onder de rook van Rotterdam gevestigd te zijn geweest was het weer tijd voor verandering. Zwerfbus gaat kleinschaliger door en verhuurd maar een aantal campers

  

Contact

Wil je meer weten over Zwerfbus? Heb je een specifieke vraag over het huren van een VW camper? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een VW camper? Wil je weten wat Zwerfbus voor je kan betekenen?

Stuur ons een berichtje, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te beantwoorden!
Uw Naam:
Uw Email:
Uw Boodschap:
Wissen >>